Protetică pe implante

CITIȚI ȘI ALTE:

Avantajele protezării dinților la clinica „Jorge Dental Studio”:

1 – REZULTATUL ESTETIC GARANTAT:

a) Vă protezează specialistul în domeniul stomatologiei estetice medicul Ciuperca Gheorghe (stagiu în domeniu – 19 ani);
b) proiectarea computerizată a dinților frontali în conceptul programului DSD (Digital Smile Design);
c) confecționarea protezelor provizorii, care dau pacientului posibilitatea de a aprecia dimensiunea, forma si poziția dinților chiar în cavitatea sa bucală (după dorință) .

2 – REZULTATUL FUNCȚIONAL GARANTAT (confort maxim, lipsa mirosului din cavitatea bucală, sîngerării gingiilor, durerilor de cap și a altor complicații), datorită utilizării microscopurilor de către medicul protezist și tehnicianul dentar.

3 – Echipament de producție europeană (Germania, Elveția) și ceramica de fațetare Ivoclar (”Vivadent”, Elveția) – cele mai bune lucruri, care pot fi oferite la moment de un medic stomatolog-ortoped.

Un implant dentar este format din partea de rădăcină, situată direct în osul maxilarului, din colet, situat la nivelul gingiilor și așa-numitul bont (abuttment), care este un suport pentru coroană sau punte. Partea de rădăcină se prezintă sub formă de șurub, realizat din titan, care este implantat direct în osul maxilar.

Protetică pe implante

În comparație cu alte construcții, implantarea restabilește absolut integral funcțiile de masticație și estetice.

Principalele avantaje ale implanturilor:

  • dinții învecinați implanturilor nu vor fi afectați;
  • aspectul estetic final este cel al unei danturi naturale;
  • un implant, spre deosebire de proteza detașabilă, nu se va mișca în cavitatea bucală;
  • implanturile, spre deosebire de protezele detașabile, nu denaturează gustul produselor alimentare;
  • implantarea dentară este efectuată fără a se lua în considerație cîți dinți naturali lipsesc.
Protetică pe implante

Etapele implantării

Instalarea părții de rădăcina este realizată la prima etapă a tratamentului (chirurgicală), cu anestezie locală. Deoarece implantul înlocuiește de fapt rădăcina naturală a dintelui, instalarea lui necesită o apropiere maximă de tipul de amplasare a dintelui natural – implantul trebuie înconjurat de țesutul osos al maxilarului. (Pentru mai multe informații despre etapa chirurgicală a se vedea secțiunea «Implantarea dinților»).

Următoarea etapă a tratamentului (ortopedică) este posibilă numai după integrarea completă şi fiabilă a implantului în țesutul osos, care de obicei durează 4-6 luni. În timpul etapei ortopedice a tratamentului, este fabricat și se instalează bontul și coroana.

Protetică pe implante

Informații referitoare la prețuri pentru implant dentar și diferite tipuri de coronițe le găsiți în compartimentul ”Prețuri” al site-ului nostru.

Vă așteptăm la ”Jorge Dental Studio”!