Echipa

Echipa

Gheorghe Ciuperca

Medicul-șef și Directorul Clinicii

Numeroasele cursuri și munca asiduă au dus la participarea la prestigiosul concurs internațional între stomatologi în domeniul restaurării dinților frontali „Prisma-campionat” și obținerea următoarelor premii:

2008 – premiant, „Prisma-campionat”, finală – Poltava; 2008 – locul 1, „Prisma-campionat”, semifinală-Chișinău;
2007 – premiant, „Prisma-campionat”, finală – Poltava;
2007 – locul 1, „Prisma-campionat”, semifinală-Chișinău;
2005 – locul 2, „Prisma-campionat”, semifinală-Chișinău;
2004 – locul 2, „Prisma-campionat”, semifinală-Chișinău.

Din 2013 – Clinica stomatologică „Jorge Dental Studio”, medic-șef și director.
2004-2013 – Centrul medical „Petrumed”, medic-stomatolog.
2002-2003 – Clinica stomatologică „Fala-Dental”, medic-stomatolog.
2001-2004 – Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „N. Testemițanu”, Facultatea Stomatologie, rezident.
1996-2001 – Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „N. Testemițanu”, Facultatea Stomatologie, student.
1994-1996 – Cabinet stomatologic „Stomatolog”, funcția – tehnician dentar.
1992-1994 – Policlinica Stomatologică Republicană, funcția – tehnician dentar.
1989-1992 – Colegiu de Medicină de Bază, student.

Puţin despre mine Prietenii şi familia spun că eu sunt un optimist, un visător incurabil. Nu-i voi contrazice. Adaug numai: în viaţa mea, de la vis la realitate este doar o jumătate de pas. Convingeţi-vă şi voi: muzica şi dansul de salon, pictura şi sculptura, construcţia şi designul peisagistic, psihologia, toate aceste hobby-uri m-au însoţit pe drumul spre marea stomatologie. Vă întrebaţi – la ce bun? Răspunsul meu este că: oamenilor nu trebuie să le fie frică să-şi încerce puterile în diferite domenii, iar cunoştinţele şi abilităţile dobîndite, neapărat vor fi utile. Să zicem, în stomatologie: restaurarea, de ce n-ar fi sculptură şi pictură, unde este necesar de redat cu precizie forma şi jocul de culori a dintelui, iar comunicarea cu pacienţii nesiguri – nu este ca un joc psihologic? Și experienţa în construcţie a fost de folos la reconstrucţia clădirii clinicii noastre.

În muncă, sunt un susţinător al abordării creative, îmi place să obţin cel mai bun rezultat şi apreciez zîmbetele pline de recunoştinţă ale pacienţilor. Entuziasmul şi inspiraţia mi-o dau oamenii, precum şi excursiile la mănăstiri, întîlnirile cu locuitorii lor. O impresie de neuitat mi-a lăsat vizita la Muntele Sfînt Athos. Visul meu este să vizitez Ierusalimul de Paşte şi să simt proprietăţile Focului Sfînt. Îmi place să mă odihnesc cu familia şi prietenii. Sunt căsătorit, cresc un fiu şi trei fiice.

Echipa

Adriana Bogdan

Medic-stomatolog terapeut

Experiența de muncă – peste 10 ani Adriana – un medic tînăr, promițător. Acurateţea şi atenţia – sunt punctele sale forte, atît de necesare în activitatea medicului-dentist. Pe lîngă aceste două calităţi se mai ataşează infailibilitatea, politeţea și delicatețea, datorită cărora Adriana reușește să creeze o atmosferă de confort și încredere, ceea ce este, de asemenea, foarte important. În cabinetul dnei Adriana veți uita de orice frică sau timiditate legată de vizită la stomatolog. Îşi cunoaşte meseria și o efectuează impecabil. Fie că este o curățare profesionistă a dinţilor sau un tratament complicat al canalelor, fiţi siguri că Andriana Bogdan va depune efort la maxim, pentru a obţine rezultate înalte. Progresele în domeniul stomatologiei pot fi atribuite, de asemenea, eredităţii, deoarece în familia Staver (numele de fată al Adrianei) ea nu este singurul dentist…

Echipa

Alexandru Ghețiu

Medic-stomatolog, chirurg oro-maxilo-facial

Experiența de muncă – peste 10 ani De ce stomatologia? Am făcut alegerea fiind prin clasa a opta, cînd mergeam des la stomatolog, urmînd un tratament ortodontic la acea vreme. Mi-a placut atmosfera și lucrul stomatologului, dar cel mai important rezultatele – zimbetele frumoase și fericite ale pacienților. Înainte de stomatologie visam sa fiu arhitect, totuși am ales medicina pentru că ea înseamnă sănătatea oamenilor și posibilitatea de a-i ajuta. Un zîmbet sănătos înseamnă satisfacție psiho-emoțională, aceasta facilitează integrarea în societate. Cel mai important lucru în stomatologie, ca și în orice profesie de fapt, este calitatea lucrului efectuat. Tind spre satisfacția deplină a pacientului la finalul tratamentului. Jorge Dental Studio m-a cucerit prin anturajul si personalul clinicii, îmi plac principiile de lucru – realizarea tratamentelor la cele mai înalte standarde, rezultate estetice cît mai apropiate de ideal, rezultate funcționale – cît mai durabile. Sînt pasionat de lectura, schiatul, înotul. Toate la un loc contribuie de-a lungul vieții la dezvoltarea mea fizică și morală.

Echipa

Alisa Musurivschaia

medic-stomatolog terapeut

Experiența de muncă – peste 7 ani De când mă ţin minte, visam să devin medic. În copilărie mă jucam „de-a medicul”, puneam la toţi „injecţii”, preparam „mixturi” din ceai, ketchup, sare, piper, uleiuri şi alte produse incompatibile. În clasa a patra am fost rugaţi să scriem o scrisoare „mie adultului”. Eu am scris că sper să devin chirurg… Înainte de admitere mă gândeam să merg la arhitectură. Apoi mi-am găsit „scrisoarea” din clasa a patra şi am hotărât să depun cererea la facultatea de stomatologie. La clinica  Jorge Dental Studio îmi place foarte mult echipamentul modern, atmosfera liniştită, profesionismul colegilor, lucrul în echipă, care ne permite să mergem înainte. Principalele mele pasiuni – pictura şi yoga. Ele îmi conferă forţe fizice şi energie artistică înainte de începutul unei zile de muncă!

Echipa

Virgiliu Guțan

Medic anesteziolog, doctor în medicină

Activând peste 20 de ani în domeniul anesteziologiei şi fiind anesteziologul de frunte din cadrul Spitalului Clinic Republican, pot declara cu certitudine, că dotarea clinicii Jorge Dental Studio corespunde tuturor cerinţelor moderne pentru efectuarea anesteziei adecvate, calitative şi inofensive. Prin urmare, declar, cu autoritate, că tratamentul sub anestezie la Jorge Dental Studio este absolut fără pericol. Îmi este extrem de plăcut, că am fost invitat să  lucrez în echipa Jorge Dental Studio – prima clinică stomatologică privată, care a dat dovadă de o asemenea grijă faţă de pacient.

 

Echipa

Elina Balabanova

Medic în sănătate publică

De cînd mă țin minte, visam să devin medic. În copilărie eram bolnăvicioasă, mergeam foarte des cu mama la spital. Îmi plăcea atmosfera de acolo, mă simțeam foarte bine. Îmi reușea chiar să mă împrietenesc cu medicii, iar ei îmi permiteau să rămîn în cabinet în timpul unor consultații și proceduri.

Îi ascultam și îi urmăream cu interes și admirație. De atunci în sufletul meu a rămas această dorință – să ajut oamenii.

Unii absolvenți ai universitășii de medicină consideră că stomatologul nu este un medic, ci un specialist de rînd cu cunoștințe generale în medicină, iar dintele – doar un atribut estetic, și nicidecum un element de neînlocuit al corpului uman. Adevărul este că profesia de stomatolog implică o misiune importantă – un zîmbet sănătos influențează mult asupra respectului de sine și asupra felului în care te percepi pe tine însuți, iar o dantură armonioasă este cartea de vizită a fiecărui om.

În clinica noastră îmi place tendința continuă spre tehnologii inovative și spre dezvoltare profesională.

De asemenea, îmi place faptul că suntem o echipă de perfecționiști pentru care cel mai important lucru este abordarea individuală a fiecărui pacient în parte și desigur, zîmbetele fericite de la finalul tratamentului.

 

Echipa

Irina Zumbreanu

Medic-stomatolog, ortodont

Sunt născută în familie de medici, așa că alegerea mi-a fost oarecum predestinată. Inspirată de discuțiile părinților despre activitatea lor medicală, de mic copil am început să visez ca odată să aud și în adresa mea cuvintele de neprețuit ”Multumesc, doctore!” Totuși, am ales o cale separată de specialitatea părinților, stomatologia fiind domeniul în care am știut că voi putea combina cunoștințele medicale, capacitățile artistice și așa calități ca ambiția, minuțiozitatea și perfecționalismul în detalii, de altfel, caracteristici, pe care le consider indispensabile acestei meserii. Pe lîngă acestea, ortodonția necesită gîndire abstractă și multă răbdare, căci rezultatele le vedem adesea peste luni sau chiar ani. Dar, zîmbetul satisfăcut al pacientului la finalul tratamentului și, de rînd cu acesta, adesea o soartă schimbată – merită tot efortul.

Un rezultat impecabil, aproape în toate cazurile, depinde de aportul mai multor specialiști.
Spiritul de echipă e lucrul care definește clinica Jorge Dental Studio. Profesioniștii de valoare, tehnologiile moderne în dotare și atmosfera amicală m-au determinat să fac parte din acest colectiv.

Consider că perfecționarea continuă este absolut necesară unui ortodont, pentru a putea oferi pacienților cele mai noi si avansate metode și oportunități de tratament, de aceea marea parte a timpului liber o dedic cărților de specialitate, cursurilor și seminarelor celor mai renumiți lectori.