Despre Noi

Bine ați venit la Jorge Dental Studio – clinica deciziilor corecte, a tehnologiilor performante, a specialiștilor inteligenți și, desigur, a dinților sănătoși!

Fondatorul și medicul-șef al clinicii este dr. Gheorghe Ciuperca, doctor-stomatolog, dublu campion al Moldovei în domeniul restaurării dinților frontali, cu o experiență de 24 de ani în domeniul stomatologiei. Toate activitățile clinicii se desfășoară sub stricta supraveghere şi controlul fondatorului său, care are toată responsabilitatea faţă de pacienți și asigură un tratament de înaltă calitate.

În clinica Jorge Dental Studio oatenţie deosebită i se acordă aspectului estetic al  stomatologiei moderne, adică reproducerii cît mai exacte a frumuseții naturale a dinților — restaurării formei anatomice (movile, pante, muchii ascuțite), culorii, claritătii, structurii, strălucirii dintelui. Orice servicii în clinica noastră vor fi furnizate, ţinînd cont de estetica naturală, armonia danturii şi caracteristicile individuale ale pacientului. Despre faptul că ați vizitat un medic dentist se va putea afla doar din cartela medicală.

O altă trăsătură distinctivă a clinicii noastre este că fiecare medic dentist arepropria sa specializare, aceasta ne permite să atingem o înaltă calitate de tratament. Noi ţinem la reputația noastră și monitorizăm cu atenţie nivelul profesional de pregătire al specialiştilor noştri şi calitatea serviciilor oferite.

Despre noi
Despre noi

Avem un sistem de control al calității – investigări gratuite, oferite pacienţilor, după 6 şi 12 luni după tratament.

În clinica “Jorge Dental Studio”se utilizează doar cele mai noi materiale și tehnologii (restaurarea estetică a dinților, fațete ceramice (vinire), ceramica fără metal, protezarea detașabilă modernă, sistemul de curățare Air Flow, implanturi …). Clinica este dotată cu cele mai performante echipamente stomatologice produse în Germania, Japonia, Elveția:

  • radioviziograf;
  • microscop dentar de marca Leica (Germania);
  • aparat DIAGNOcam pentru diagnosticarea cariilor ascunse;
  • aparat Vector pentru cea mai eficientă tratare a afecţiunilor gingiilor;
  • aparat PROPHYflex 3 pentru curăţarea prudentă a dinţilor (cea mai bună din sistemele Air Flow) etc.

În concluzie ţinem să menţionăm locaţia convenabila a clinicii. Ea este situată în centrul Chișinăului pe str. Ismail, 21 (mai sus de b-dul Ștefan cel Mare și Sfînt, mai jos de str. 31 August), la 300 de metri de centrul comercial ”UNIC” și la doar 50 de metri de două parcări securizate.