Mulțumim dr. Guțan și dr. Ciuperca, precum și clinicii Jorge Dental Studio pentru grijă și pentru lucrul făcut calitativ

Împreună cu copiii, Sebi și Sofi, am trăit o experiență frumoasă atât în timpul, cât și după tratarea dinților ambilor copii sub anestezie generală. Ambii copii, de 5 și 3 ani, aveau dinții cariați. La început am crezut că sunt dinții de lapte care vor cădea și că nu este chiar atât de necesar să îi tratăm. Dar cariile au avansat și am apelat la o consultație la dr. Ciuperca.

Soluția propusă a fost tratarea dinților într-o singură ședință sub anestezie generală, fapt care, inițial, a fost pentru mine foarte stresant, dar grija și responsabilitatea manifestată de echipa clinicii – dr. Gheorghe Ciuperca și dr. Virgil Guțan – ne-a încurajat.

Procedura a decurs fără nicio complicație și la primul, și la al doilea copil. Intervenția a durat mai mult de 4 ore, dar rezultatul a meritat. Copiii au acum dinți sănătoși și îngrijiți.
Mulțumim dr. Guțan și dr. Ciuperca, precum și clinicii Jorge Dental Studio pentru grijă și pentru lucrul făcut calitativ.