Gheorghe Ciuperca este stomatologul familiei noastre deja de peste 10 ani

Pentru mine cea mai bună recomandare pe care o poate cineva da despre un medic, frizer, bancher etc. este faptul că acesta a devenit pentru acel cineva medicul, frizerul, bancherul familiei.

După prima vizita a cabinetului stomatologic al dr. Gheorghe Ciuperca, acesta a cucerit în scurt timp prin profesionalismul său toti membrii familiei mele: mama, sora, nepotul si eu. Gheorghe Ciuperca este stomatologul familiei noastre deja de peste 10 ani.

În Moldova serviciile stomatologice sunt bine dezvoltate, exista numeroase cabinete stomatologice în Chișinău, astfel încît opțiunile pentru mine și familia mea ca consumatori erau vaste. După o comparație am optat cu ușurință pentru serviciile doctorului Gh. Ciuperca, în primul rind, pentru profesionalismul său, în al doilea rind, pentru calitățile sale umane, fiind un om cald și mereu binevoitor și, nu în ultimul rind, pentru echipamentele și tehnologiile de calitate, utilizate de acesta.

Să oferi calitate înaltă în mod constant unui client într-o perioadă de mai mult de zece ani și să fii mereu peste așteptările acestuia – este un fapt care vorbește de la sine!