Denumirea clinicii „Jorge Dental Studio” reprezintă conceptul, care stă la baza fondării acesteia. Este o clinică de stomatologie estetică, care funcționează sub stricta coordonare și supraveghere a fondatorului și medicului-șef, Gheorghe Ciuperca ( de aici și derivă numele de „Jorge”).

În clinică activează o echipă nu prea mare, formată din 5 medici specialitși. Din primele zile de muncă stomatologia se evidențiază prin faptul că fiecare dintre medici își cunoaște specializarea- prin acest lucru clinica reamintește un organism viu, unde fiecare organ își cunoaște misiunea sa independentă. Din acest considerent, vizitând stomatologia „Jorge Dental Studio”, fiți pregătiți să cunoașteți câțiva specialiști, care vor munci pentru binele sănătății dvs. În clinică domină liniștea, confortul și o atmosferă prietenoasă. Aceste detalii sunt reflectate atât în interiorul ei, cât și în relația personal-pacient.

Servicii exclusive prestate

Clinica Jorge Dental Studio oferă o gamă completă de servicii stomatologice. Totodată, grație gradului de dificultate și eficienței ale acestora, o parte dintre ele au fost incluse în lista „SERVICII UNICE” ale clinicii, și anume:

1. Restaurarea estetică a dinților frontali, executată de dr. Gheorghe Ciuperca.

2. Restaurarea dinților cu ajutorul fațetelor ceramice, asistată de microscop.

3. Tratamentul de canal sub microscop (asigură calitatea mult mai sporită a tratării canalelor dentare), precum și extragerea instrumentelor rupte din canalele radiculare sub microscop.

4. Tratamentul afecțiunilor gingivale prin metoda Vector (dovedită a fi cea mai eficientă metodă).

5. Diagnosticul cariilor ascunse cu ajutorul aparatului DIAGNOcam (KaVo Dental, Germania).

6. Curățarea profesională a dinților cu aparatul PROPHYflex 3 (KaVo Dental, Germania) – rapidă și prudentă.

Cifra:

Evident, numărul 1. Pentru că în echipa clinicii se află tendința de a fi lider, iar acest lucru este susținut de încrederea pacienților că „doar Jorge Dental Studio”.

Scurte date ale fondatorului

Gheorghe Ciuperca

Fondator și medic-șef

Fondatorul și medicul-șef al clinicii este domnul Gheorghe Ciuperca, un specialist unic în restaurarea și corecția dinților frontali. Talentul dumnealui a fost remarcat cu premii la competiții dedicate stomatologilor atât în țară, cât și de peste hotare. Experiența de muncă a domnului Gh. Ciuperca este de 19 ani. La moment, domnul doctor se specializează pe restaurarea dinților frontali cu ajutorul ultimelor tehnologii precum: fațete ceramice, ceramică fără metal, restaurarea estetică. Domnul dr. Ciuperca cu succes aplică microscopul dentar-ultima apariție în domeniul tehnologiei din domeniul stomatologiei.