Zâmbetul este unul dintre armele secrete care cucereşte inimi. Fie că vorbim de femei, bărbaţi sau copii, cu un simplu surâs se topesc cele mai conservatoare frunţi. Şi totuşi, care este formula secretă care face din zâmbet o adevărată forţă? Am venit să descoperim răspunsul la una dintre cele mai bune clinici stomatologice din ţară, „Jorge Dental Studio”. Cu un interior ce relaxează privirea şi sufletul, dominat de nuanţe calde şi primitoare, recapeţi încrederea că orice procedură dentară va fi lipsită de incomodităţi.

La clinică i-am surprins pe membrii familiei Gladei care au venit la un consult stomatologic. Fiind îndrumaţi de cel care a creat acest micro univers al dinţilor sănătoşi, directorul şi medicul –şef, Gheorghe Ciuperca, cei patru pacienţi au recunoscut profesionalismul dumnealui şi al echipei care munceşte la clinică.

Tehnologiile de ultimă oră în domeniul stomatologiei s-au „adaptat” perfect în cabinetele de la „Jorge Dental Studio”, acestea se pot găsi doar în această clinică iar performanţa acestora este de inegalat.

Inaugurată în anul 2013, clinica stomatologică „Jorge Dental Studio” şi-a fixat deja un nume de top în domeniu. Graţie profesionalismului domnului Gheorghe Ciuperca şi a CV-ului impresionant pe care îl deţine, instituţia a cucerit clienţii încă de la început. Cele două decenii de muncă în sfera dentară i-au oferit oportunitatea de a deschide o clinică mai mult decât deosebită. Titlul de campion al Moldovei ( obţinut de două ori) în domeniul restaurării dinţilor frontali, îi oferă un plus de responsabilitate domnului Gheorghe pentru a menţine reputaţia ireproşabilă pe care o are. Orice procedură sau activitate a clinicii este atent monitorizată de dumnealui şi, nu în zadar instituţia are menţiunea de „Clinică Stomatologică cu Titlul de Autor”.

Raportul dintre preţ-calitate este unul echilibrat iar clienţii pot apela cu încredere la diverse proceduri.

Detaliul care diferenţiază clinica „Jorge Dental Studio” de alte cabinete de profil este prezenţa echipamentelor stomatologice de ultimă oră care nu se mai găsesc în altă parte. Create în ţări precum Germania, Elveţia sau Japonia, acestea execută acţiuni performante de tratare a dinţilor.

Radioviziograf, microscop dentar german, aparatul KaVo DIAGNOcam (dedicat depistării cariilor latente), aparatul Vector ( perfect pentru tratarea diverselor afecţiuni ale gingiilor), aparatul PROPHY flex 3 ( destinat curăţirii delicate a dinţilor) sunt doar câteva dintre tehnologiile care şi-au găsit loc în cabinete.

Clinica „Jorge Dental Studio” este pentru toată familia. Indiferent că pacienţii sunt maturi sau copii, procedurile sunt executate cu multă acurateţe. Fiecare medic are propria specializare iar munca acestora este de cea mai înaltă calitate.

În acest număr vă prezentăm două aparate stomatologice cu adevărat inteligente pe care le găsiţi doar la „Jorge Dental Studio”- KaVO DIAGNOcam şi microscopul endodontic Leica M 320 VALUE PACK.

KaVo DIAGNOcam- expertul în depistarea cariilor ascunse

Performanţa acestui aparat constă în oferirea cu maximă precizie a diagnosticului referitor la carii şi fisuri chiar dacă sînt care sunt practic invizibile. Inteligenţa DIAGNOcam poate fi testată şi în procesul de identificare a cariilor secundare care se localizează sub obturații sau restaurări mai vechi.

La baza principiului de lucru al aparatului DIAGNOcam stă metoda folosită actualmente în diferite ramuri, anume transiluminarea. Asupra dintelui se îndreaptă o lumină vizibilă, iar camera digitală fixează pasajul direct al luminii asupra structurilor dentare şi caria se reflectă sub formă de zone întunecate. Camera video fixează imaginea şi transmite proiecţiile pe un monitor – pacientul vede demonstrativ starea reală a dinţilor săi!

Avantajele utilizării acestui aparat sunt multiple:

1. Sunt identificate toate tipurile de carii, de la cele incipiente până la cele vizibile

2. Femeile însărcinate, copii sau alt grup de risc poate avea parte de o asemenea procedură pentru că nivelul de iradiere este zero.

3. Starea dintelului este reflectată în timp real pe monitor.

Microscopul dentar Leica M 320

Cu ajutorul microscopului dentar orice procedură poate fi verificată şi monitorizată, aici vorbim despre adaptare pe dinte a vinirelor, coroanelor, restaurărilor. Nu scapă de „ochiul vigilent” nici liniile de fisură sau fractură, nici canalele radiculare suplimentare (în cazul tratamentului endodontic), care în mod firesc nu se pot vedea. De asemenea datorită microscopului s-au mărit și șansele de extragere a instrumentelor fracturate în canal, precum și tratarea cu succes a canalelor ”netrecătoare”. Orice dinte are dreptul la o nouă viaţă.

La clinica „Jorge Dental Studio” puteţi beneficia de serviciul acestui aparat minune, disponibil doar aici.